Digitalna televizija

Vršimo uslugu distribucije radijskih i televizijskih programa u DVB-T obliku. Naša digitalna televizija ima šarenu programsku shemu za sve ukuse i uzraste. Za kabelsku i digitalnu televiziju plaćaš samo jednu pretplatu, zabava je zajamčena, a cijene pristupačne! Prijem je putem digitalnog prijemnika ili izravno putem TV uređaja koji mora imati ugrađen DVB-C tuner.

 

Aplikacija Gledaj.hr

Veliki Izbor TV programa možete gledati na računalu, tabletu, pametnom telefonu ili smart TV. Ukoliko ne posjedujete jedan od navedenih načina gledanja, naši tehničari će vam omogućiti gledanje putem našeg uređaja. Prilikom raskida Ugovora, uređaj potrebno je vratiti Kabel Kanal-u.

Pristupite s čak 3 uređaja uz jednu pretplatu

  • Prijaviti se možete na 3 uređaja odjednom (mobitelu, tabletu ili televizoru) s istim korisničkim imenom i lozinkom.
  • Gledajte svoje omiljene TV kanale bilo gdje i bilo kada putem pametnih telefona, tableta, PC-a i TV-a.
  • Besplatna mobilna aplikacija dostupna je na Google Play, u App Store, i Huawei AppGallery.
  • Propustili ste omiljenu seriju, film ili sportski događaj? Vratite program do 7 dana unazad i pogledajte propušteno.
  • Možete pratiti čak 14 sportskih programa!

Koliko programa mogu gledati?

Dostupno je više od 100 hrvatskih, slovenskih i stranih televizijskih programa te više od 100 radijskih programa. Putem Gledaj.hr moći ćete pratiti sve sportske programe na jednom mjestu, što znači da nećete propustiti nijednu važnu utakmicu ili utrku.

Aplikaciju Gledaj.hr možete pronaći na Google Play, u App Store, u aplikaciji Huawei AppGallery ili je možete gledati na web stranici Gledaj.hr, na LG smart TV-u, na Samsung smart TV-u, na Hisense TV-u i na Amazon Fire TV.

Koliko košta usluga Gledaj.hr?

Novi pretplatnici prva 3 mjeseca mogu gledati besplatno, a zatim plaćaju 15,27 € (115 kn)/ mjesečno - uz ugovornu obvezu 24 mjeseca. Za sve postojeće korisnike cijena je samo 3,98 € (30 kn)/ mjesečno s PDV-om.

Želite početi koristiti usluge Gledaj.hr? Nazovite na broj: 051 224 448 ili preko email poruke: info@kabel-kanal.hr.

Gledaj.hr za vas omogućuje vaš operater, zajedno s partnerom SoftNET d.o.o..